lauantai 4. heinäkuuta 2009

SUA LÄHDE KAUNIS KATSELEN

Ihan pikaiset vapaapäivän terkut, lähinnä vain näin kuvien muodossa. Hehkuttamani Planten und Blumen, olkaatten hyvät:


Pakko hihkua vielä lisää: St.Petrissä oli tänään "Nacht der Chöre" eli Kuorojen yö. 30 hampurilaista erilaista "kirkkokuoroa" esiintyi (viimeisimmät esiintyvät edelleen) iltapäivästä puoleenyöhön. Olin kuuntelemassa muutamaa nuoriso/pop/jazz/pasuuna/vokaali -kuoroa illalla. Voi kertakaikkiaan! Kuulosti ihan superhyperübermahtavalta! Ohjelmisto vaihteli Andrew Lloyd Webberistä negrospirituaaleihin ja Michael Jacksonista (We are the world!!) Bachiin. Kirkossa oli huippuakustiikka ja kansanpaljous. Tätä lisää, bitte.

Ukkospäänsärky on vaivannut koko päivän, joten nyt odottelen sitten vain ukkosta. Sadetta ei ole näkynyt, mutta hiukkasen on onneksi viilentynyt kyllä. Ei sillä, hiostavuudesta ei päästy vieläkään.

2 kommenttia:

  1. Laura

    Vihdoinkin pääsin koneelle..

    Kiitos mielettömästi ihanasta synttäri-paketista! Se tuli sopivasti 30. päivä, mutta koska olin moilalassa pääsin aukaisemaan sen vasta seuraavana perjantaina. Milka-suklaa on aiheuttanut monelle jo hilpeyttä, kun suklaapalaa syödessä on alkanut suussa poksumaan :) (Mika juuri tarjoaa sitä veljelleen kysyen "uskallatko kokeilla knistereffektiä" ) :) Kinder-suklaat - namnamnam!! Itse asiassa countrya saa jo suomestakin ja söin sellaisen pari viikkoa sitten, ja se on todella hyvää! Kaulakoru on ihana ja monet ihailivat sitä, kun pidin sitä kaulassa.

    Kuulostaa touhukkailta ja aika sadunomaisilta sinun päivät siellä. Toivottavasti todella nautit olostasi!

    Suomessa on taas aika syksyisen kolea sää, ehkä saatte pian osanne siitä :)

    VastaaPoista
  2. nichts zu danken - hyvä vain, että tuli perille! tottapuhuen en tajunnut, että milka oli niin kipakkata. ensi kerralla jotain miedompaa! :)

    VastaaPoista