tiistai 28. heinäkuuta 2009

LIKE A ROALLER COASTER

Vapaapäivät ilman suunnitelmia ovat aikas kivoja. Voi esimerkiksi huokailla 50-luvun ballroom-mekkojen äärellä löytämässään vintage-liikkeessä, nauttia hitaasti Kinder-banaani-lettua tivolissa ja lekotella puistossa kirja nokan edessä+seurata ohitsekulkevia ihmisiä.

Tivolikäynnistä ajattelin muutaman otoksen jakaa teillekin. Kyseessä on siis Hamburger Dom, Pohjois-Saksan suurin tivoli, jo
ka on auki kolme kertaa vuodessa (keväällä, loppukesällä ja loppusyksyllä). Kesäkausi alkoi viime perjantaina ja jo sinä iltana kävimme kiertelemässä paikan läpi. Tänään kävelin taas Domin ohi ja päätin mennä palloilemaan sinne ihan päivänvalossa.

Ensin kuitenkin yksi kuva jo perjantaiyöltä. Hurjan korkealla kieppuva karuselli (paree olla kengännauhat hyvin sidottuina!)


Ei sen enempää laitteita, vaikka nekin ovat todella näkemisen ja varmasti kokemisenkin arvoisia. Enemmän minua kuitenkin pysäyttivät ja huvittivat erilaiset ruokakojut. Ylläolevan kuvan kaltaisia koristeltujen piparkakkujen paratiiseja oli tivolissa varmasti lähemmäs parikymmentä.

Mister Mais! :D Näitäkin bongasin pari eri kojua.


It's gurken time. Kyllä: ne ovat suolakurkkuja! Löytyy myös mm. valkosipulilla tai pippurilla maustettuina. Nam (yäk).


Hampuria maailmanpyörästä kuvattuna.


Keskellä tivolia oli jotain todella odottamatonta! 70-luvun maailma: erilaisia myyntikojuja, pieni hiekka-alue lepotuoleineen ja palmuineen sekä keskellä peilipallobaari ja dj, joka soitti 70-luvun hittejä. Yhdessä kojussa olisi mm. päässyt otattamaan itsestään "70-lukulaisen kuvan" (stailaus kuului siis hintaan)!


Flower power!

ps. "Päblö Picässö": jos luet tätä, niin ajoita mahdollinen tulosi/mahdollinen tulonne ensi keväänä 19.3.-18.4. väliselle ajalle, niin päästään käymään myös Domissa. Olet aina oikeaa tivoliseuraa! :)

pps. Sikäli mikäli joku on yrittänyt lähettää minulle ilmoittamaani "työsähköpostiin" lukemattomia, tosi ihania sähköpostiviestejä (kukapa ei?) ja lähettämisessä on ollut jotain häikkää (voi päätellä myös siitä, jos en ole vastannut sähköpostiin viiden päivän kuluessa -> se ei todennäköisesti ole tullut perille), niin ei syytä huoleen. Varmimmin posti tulee perille hotmailin osoitteeseeni: etunimi.sukunimi@hotmail.com (vinkki myös teille, jotka ette vielä ole minulle mitään viestitelleet: joutukaa sielut, on aikamme kallis!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti