maanantai 9. marraskuuta 2009

MAN IN THE MIRROR

Die Mauer ist weg! Eli hyvää muurinmurtumisvuosipäivää Saksasta! Tekstin kirjoittajan itsensäkin piti olla tänä viikonloppuna pääkallonpaikalla eli Berliinissä, mutta päätin lopulta kuitenkin olla reissaamatta sairastelun ym. jälkeen. Takana oli outo viikko ja siksi rauhallinen vapaaviikonloppu oli paikallaan. Vkl piti sisällään mm. neulomista (voi kyllä, tällä kertaa villasukkayritelmäni eivät jää pelkkään yksinäiseen varteen, sillä lähestyn jo kärkikavennusta!), vanhojen linnanjuhlapätkien katsomista Ylen elävästä arkistosta (how low can I go?), näyteikkunaostoksia (Iittalan Taika-astiaston kuolaaminen onnistuu täällä Hampurissakin) sekä Michael Jackson -fiilistelyjä. Tänään kävin katsomassa Jacksonin toteutumattoman konserttikiertueen harjoituksista koottua This is It -dokumenttielokuvaa elokuvateatterissa. Wau! That's all I can say.

Työrintamalle kuuluu lähinnä seuraavaa: kirkkomme meni eilisen jälkeen kiinni ja avautuu seuraavan kerran vasta ensi viikon torstaina. Silloin alkaa nelipäiväinen joulubasaari, joka on aivan megalomaaninen tapahtuma ja suurensuuri voimainponnistus. En itse edes kunnolla käsitä, mitä tuleman pitää (ihan vain esimerkiksi: basaarikutsuja painettiin 10 000 kpl.) Valmistelut ovat alkaneet todenteolla tänään ja joukkoomme liittyy koko ajan uusia vapaaehtoisia ja talkoolaisia, Suomesta asti. Meno on siis suhteellisen kovaa aina ensimmäiseen adventtiin asti (basaarin jälkeen kirkko on siis purkamista varten vielä viikon kiinni). Odotettavissa pitkiä ja työteliäitä päiviä, mutta toivon mukaan myös innostavaa yhdessätekemisen meininkiä ja talkoohenkeä! Pitänen teidätkin ajan tasalla, sikäli mikäli jaksan :)

2 kommenttia:

  1. Vau, basaari kuulostaa niin turkkilaiselta ja hienolta! =) Samalla kyllä melko työteliäältä. Voimia sinne töihin ja kaikkeen arjen eloon. Itse vietin kaksi vapaapäivää possurokotteen merkeissä ja nyt vielä rokotteen merkeissä etäpäivää harkasta. Vähän on voimat pois. Että sellasta. Mitenkäs siellä possutellaan?

    VastaaPoista
  2. Voih, toivottavasti olet jo selvinnyt sivuvaikutuksista (?) Sikainfluenssaan kuolleita on Saksassa yhteensä kai 16, sairastuneita 55 000. Hampurissa n. 1000 sairastunutta. Rokotetta en ole toistaiseksi ottanut. Katsotaan sitten, jahka selviän meneilläänolevasta taudista...

    VastaaPoista