maanantai 16. marraskuuta 2009

ARVAAMATTA TUULI KÄÄNTYY VASTAAN

Ehdin pyöriä ja hyöriä basaarivalmisteluissa kokonaiset 2,5 päivää, kunnes torstai-iltapäivänä tämä tyttö oli yht'äkkiä epäkunnossa: kova päänsärky, lihaskivut ja melkein 39 asteen kuume iskivät kuin silmänräpäyksessä. Taudin rajuus yllätti ja olin aika lohduton, varsinkin kun olin vast’ikään ollut jo vähän kipeä. Perjantaina ja lauantaina kuumeesta ei ollut enää tietoakaan, oli vain kovin tukkoinen olo.

Tänään kävin lääkärissä ja sai
n antibioottikuurin sekä poskiontelontulehdustäsmäkuurin. Kyselin varovasti vielä ennen lähtöäni, voisiko tautini olla lievää sikainfluenssaa. Lääkäri sanoi nähneensä lukemattomia sikainfluenssapotilaita eikä taudinkuvani perusteella uskonut sen olevan edes lievimmästä päästä. Olkoonpa mitä tahansa, niin kadota saa, pian kiitos. Mutta, opinpahan ainakin lisää saksaa: die Nasennebenhöhlenentzündung = poskiontelontulehdus. Kaunista!

2 kommenttia:

  1. Ei taida olla ihan saksalainen tauti alunperin tuo. Muuten olisivat ehkä keksineet 5 kirjaimisen sanan kuvaamaan tuota, eikä tuollaista 26 kirjaimista hirvitystä :| Suomalainen vastine tuntuu kumman yksinkertaiselta.

    En halua muistella omaa viime syksyistä sairasteluani, mutta tänä syksynä kuitenkin hieman mietin, että mikä on kun ei tunnu olevan ihmisillä aikaa sairastaa. Se tulee kun se tulee. Ei se kysy lupaa. Mutta siltikin Jumala pitää huolen ja näyttää, että sinä ja basaari pärjäätte myös ilman toisianne hetken.

    Vaikka en erään sedän aatteita muuten kannatakaan niin silti lainaan häntä: Työn orjat sorron yöstä nouskaa!

    Kaikella rakkaudella levon näkökulmaa korostaen

    Julius

    VastaaPoista
  2. kiitos myötäelämisestä, "oikeat sanat oikealla hetkellä" -Julius. huono vastustuskyky, heikko sydän, kyvyttömyys paikallaanpysymiseen ja armottomuus itseään kohtaan eivät ole hyvä yhdistelmä. tiedän sen. siltikin mietin aina, että voisiko JOKIN tauti edes JOSKUS mennä kohdallani ohi 2-3 päivässä...

    ja oikeassa olet, basaari pärjää: aukioleva ikkuna kertoo väen parhaillaan kokoontuvan alapihan grillikojuille ja pääkonsulin pitävän avajaispuhetta. pakko kai minunkin on sitten pärjättävä ilman sitä: suljettava ikkuna ja annettava itselle lupa levätä.

    VastaaPoista