sunnuntai 18. lokakuuta 2009

ALL MY LOVING

Siskon kanssa vietetty aika on aina taattua laatua. Ja naurua (paitsi torstai-iltana, kun kyynelkanavat avautuivat jälleennäkemisen riemusta). Ihanaa, kun joku oikeasti minulle tärkeä ihminen oli lähellä ja läsnä! Yleisen yhdessäolon lisäksi kävimme mm. katsomassa yhden näytelmän Hampurin englantilaisessa teatterissa (,jonne "meille niin tyypillisesti" ryntäsimme kolme minuuttia ennen näytöksen alkua) sekä lisäämässä tietojamme Johnista, Paulista, Ringosta ja Georgesta Beatles-museossa (tosin siskolleni mikään tieto ei tainnut ollut uusi!).

Hyvästellessäni siskoani tänään lentoasemalla en yllättäen edes ajatellut mukaanlähtemistä. Olisin pitänyt hänet täällä luonani kyllä, mutta tajusin samalla, että Hampuri tuntuu kodilta enkä kaipaa, ainakaan tällä hetkellä, kipeästi Suomeen. Ja mikäs täällä ollessa nyt, kun siskoni varusti minut Oltermannilla, Pandan lakuilla, Sana-lehdillä ja äidin neulomuksilla. Eikä tässä ole mitään muuta kuin kivoja aikoja odotettavissa: viikon päästä saan seuraavan tärkeän ihmisen Suomesta vieraakseni ja sitä ennen lähden ylihuomenna (menestyksekkäästi tai vähemmän menestyksekkäästi) junia vaihdellen etelä-Saksaan. Ensimmäinen tavoite olisi herätä ajoissa tiistaiaamuyönä...Stay tuned.

2 kommenttia:

  1. Siskot on ihan parhaita. Kiva, että sait omasi kylään. :) Ja mukava, että tunnet olosi kotoisaksi siellä. Tule kuitenkin joskus takaisinkin, joohan..?

    Siunausta Etelä-Saksan turneellesi. Jos satut suunnille, niin poikkea Lindaun saarella. Aivan ihanan kaunis paikka! Sieltä näkee naapurimaihinkin.

    VastaaPoista
  2. Sanna, du hast recht (niinkuin aika usein ü)! ja kyllä, jos Luoja suo, niin takaisin tullaan. vaan kaikki aikanaan :) ja kiitos, reissu kaipaa Kaikkivaltiaan varjelusta. oikeastaan pitäisikin olla jo nukkumassa, herätyskello soi viiden tunnin päästä...

    ja ach so, se oli siis Lindau! yritinkin muistella,mikä se paikka oli, jota suosittelit. itseasiassa matkavaihtoehtona oli myös tämä nimenomainen Lindau, mutta päätin jättää sen odottamaan kevättä - kuuleman mukaan silloin siellä vasta kaunista onkin.

    syksyn ruskaa lähden metsästämään ainoastaan Heidelbergistä. toivottavasti ikkunamaisemat (junassa) tarjoavat myös kappaleen jos toisenkin kaunista saksaa. simpsakkaa syksyviikon jatkoa Jyväskylään!

    VastaaPoista