sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

THE GIRL FROM IPANEMA

Enää viikko lomaan! Ensin on tämä lomaodotus ja loman jälkeen tulee Suomi-odotus. Tosin Suomi-odotusta on ollut ilmassa jo nyt ennen lomaakin (kaksi kuukautta, kaksi kuukautta!) Meinasin tässä jo melkein hakea töihin Jerusalemiin (ihan vain hakemisen ilosta, TUSKIN olisin kyseistä paikkaa oikeasti saanut), mutta EI. Halluun tulla Suomeen. Halluun olla, asua ja ellää siellä, missä sininen on taivas ja valkoiset on yöt kesien! Sydän (täynnä ikävää) kaipaa rakkaita aika kovasti justihin nyt.

Tällä viikolla minulla olikin taas vieraita sieltä kotoSuomesta. Lyhyt, mutta tehokas pyrähdys. Katseltiin Hampuria kirkontornista, naurettiin villihiiren kyydissä Hamburger Domissa, syötiin suklaahedelmiä ja saksalaisia uuniperunoita, jammailtiin jazz-klubilla, ihmeteltiin öistä Reeperbahnia ja jouduttiin luokkaretkiryhmän saartamaksi nallekarkkikaupassa. Sen pituinen se. Kiitos, A&A!


2 kommenttia:

  1. Mikäs se tuo herkku tuossa pöydällä on? *nuolee huuliaan*

    Onpa mukavaa, että kaipailet jo kotisuomehen! Etkä kyllä ainakaa ihan heti lähe takas maailmalle, me halutaan pitää sinut täällä vähän aikaa! ;) Odotan jo innolla 3.7., viimeistään silloin TOIVOTTAVASTI nähdään! <3

    Voi että.. jos oisin rikas ja kuuluisa fysioterapeutti, tulisin vielä käymään merimieskirkolla ennen kuin lähdet sieltä. Mutta onneksi meillä on sovittuna jo jossain hamassa tulevaisuudessa yhteinen hääpäivän ja kaiken muun huipun muistelumatka sinne :)

    Täälläkin jos kovasti aurinko paistaa! Aivan mahtavaa <3 Kirjoitan sinulle viimeistään viikonloppuna pidemmästi.

    Aurinkoisin terveisin,

    Laura

    VastaaPoista