torstai 25. maaliskuuta 2010

PUU JA PUISTOTIE

Tänään meikäläisen hengityksen salpasi krookusmeri. Tuli sellainen "turhuuksien turhuus kaikki keinotekoinen kauneus!" -olo. Noissa pienissä, sievissä, hennoissa ja hauraissa, vain hetken kukoistavissa krookuksissa on enemmän kauneutta kuin missään näyteikkunassa!


Vietin vapaapäivääni tänään, kevään toistaiseksi lämpimimpänä päivänä (+18!), puistoillen. Hansakaupunki on neiti kevään myötä herännyt taas eloon ja ihmiset (niitä tuntuu ylipäätään olevan nyt enemmän, mistä lie talvikoloistaan kauvautuneet esille) suorastaan säteilevät!

Torstain vapaapäivä oli hyvä paussi töiden pääsiäisbasaarivalmisteluille. Maanantaina kannoimme, raahasimme, käänsimme ja väänsimme yhdessä kolmen muun työntekijän kanssa 2800 kg myyntitavaraa (mikäs siinä, omaehtoinen lihaskuntotreenaus onkin jäänyt heikoksi...)! Huominen menee rakentamisessa ja lauantaina päästään tositoimiin. Pääsiäisbasaari on siis vain yksipäiväinen.


Vapaapäivän iltana oli vielä saatava "maha sekaisin" (kevät-Dom on kaupungissa, tämä ihanainen tivoli siis: http://sonjasaksassa.blogspot.com/2009/07/like-roaller-coaster.html) En edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt kunnon huvipuistolaitteissa TAI milloin olisin viimeksi kiljunut niin paljon kuin tänään. Jestas sentään, mä oon vanha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti