perjantai 12. maaliskuuta 2010

FOR BETTER OR FOR WORSE

Enpä olisi etukäteen uskonut, että vuoteni Hampurissa sisältää jotain niinkin mahtavaa kuin pitkäaikaisimman ystäväni häät! Kaikki alkoi loppukesän leikkimielisestä vihjailusta ystäväpariskunnalle ("meidän kirkolla vihitään monia suomalaispareja...eli jos tulette käymään täällä jossain vaiheessa, niin...") Leikkimielistä vihjailua seurasi alkusyksystä onnenkiljahduksia aiheuttanut sähköposti, jonka jälkeen L&M:n vihkimistä alettiin kaikessa hiljaisuudessa järjestellä! Aika huimaa. Kaikki huipentui tähän viikkoon, kun sain keskiviikkona, ainoana "läheisenä", todistaa heidän tahtomistaan. Mieletön tilanne, josta hädintuskin selvisi kuivin silmin! Päivä hipoi täydellisyyttä, kertakaikkiaan. Olen yhä sanoinkuvaamattoman iloinen ja onnellinen kaikesta tapahtuneesta!

hääaamun kaaos kaason kakkukeittiössä

kutrit kuntoon

kakkukaaoksen lopputulos

"suurin niistä on rakkaus"

"tahdon"

hääateria elben rannalla...

missä ruoka (ja erityisesti jälkiruoka) oli NIIN hyvää!

lopulta kaasollekin alkoi valjeta, mitä päivän aikana oikein oli tapahtunut

the happy couple (perfect!)

Sain pitää pariskuntaa viisi päivää vieraanani ja nautin heidän seurastaan suunnattomasti. Olette niin suloisen ihania tyyppejä, maailman kaunein morsian ja komein sulhanen!
Kiitos <3

1 kommentti:

  1. Laura

    Päivä oli todellakin täydellinen, eikä vähiten sinun ansiosta! Mahdollistit meille ikimuistoisen hääpäivän, juuri sellaisen kuin halusimme. Siitä päivästä ja koko lomasta ei jäänyt yhtään ikävää muistoa, kaikki oli perfect! Kiitos rakas ystävä <3

    VastaaPoista