sunnuntai 3. tammikuuta 2010

AND A HAPPY NEW YEAR

Kaunista alkanutta uutta vuotta! Toivon, että se tuo mukanaan asioita,joita itse kukin tahoillamme kaipaamme ja toivomme, ja jotka ovat meille hyväksi ja tarpeen. Yksi tietää tarkalleen, millaisia asioita tiellemme antaa ja miksi, Hänen kädessään on jokainen elämämme päivä myös vuonna 2010. Onneksi.

Vuosi vaihtui kohdallani "muissa maisemissa", sillä matkustin vähän ennen vuodenvaihdetta Hamelniin, saksalaisen ystäväni (joka vieraili luonani syyskuussa) ja hänen perheensä luo. Vuodenvaihdetta juhlistimme
ensin Hannoverissa kannustaen ystäväni tuttuja "uudenvuodenjuoksussa" (6 km järven ympärin kylmässä ja lumisateessa) ja myöhemmin illalla suurella porukalla erään perheen kotona: pelailimme lautapelejä, söimme pitkään ja hyvin, ammuimme raketteja jne. Tunnelma oli lämmin, vaikka olin itse väsynyt, flunssainen ja tylsistynyt jatkuvaan saksan puhumiseen :P


Lauantaina saavuin takaisin Hampuriin, sillä työt kutsuivat jo. Vaihdoin paluumatkalla junaa mm. Uelzenin asemalla, joka on valittu ties kuinka monta kertaa "vuoden rautatiesemaksi" ja Saksan "kauneimmaksi rautatieasemaksi", järjestetäänpä siellä esittelykierroksiakin. Oh boy, se oli tosiaankin jotain AIVAN MUUTA kuin esim. entisen kotikaupunkini hirvitysrumilusasema (sori, pieksämäkeläiset!)


Ja ainiin, se joulunalla kirjoittamani teksti on nyt paikallisten anglikaanien lehdessä, joka löytyy myös netistä, tarkemmin sanottuna täältä: http://www.anglican-church-hamburg.de/cms/Content/download/BN41WEB.pdf (sivu 12, "A Greeting from a Finn").

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää ja siunattua uutta vuotta! Mukava aloittaa vuosi Herran hyvässä huomassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin sinulle ja kasvavalle perheelle! :)

    VastaaPoista