perjantai 11. joulukuuta 2009

LET IT SHINE

Torstaina Hampurissa satoi paaaaaaaljon vettä ja säätila kuvasikin tuon päivän tunnelmia nappiin: mm. poltin 30 hengen riisipuuron pohjaan, tein rumia korvapuusteja ja höselsin kokonaisvaltaisesti (=tein ja tein koko ajan, mutta sain aikaan vain sekavuutta). Työvuoron jälkeen istuin kirkon rouvakerhon pikkujouluissa laulamassa Sylvian joululaulua ja tippa tuli linssiin niin rouville kuin neidillekin viimeisen säkeistön kohdalla:

"Sä tähdistä kirkkain, nyt loisteesi luo

sinne Suomeeni kaukaisehen!
Ja sitten kun sammuu sun tuikkeesi tuo,

sä siunaa se maa muistojen!
Sen vertaista toista en mistään ma saa,
on armain ja kallein mull' ain' Suomenmaa!

Ja kiitosta sen laulu soi Sylvian
ja soi aina lauluista sointuisimman."
(Z. Topelius)


Päivä oli silti hyvä ja sitä piristi vielä suklaata tarjonnut postimies. Ja kenpä vois näiden jouluisten valojen ja blingblingien keskellä olla suruinen?

1 kommentti:

  1. laura

    Aivan mahtavat jouluvalot! Ihan tässä itekin vaipui joulutunnelmiin kesken työpäivän :) Itsenäisyyspäivän antimetkin oli lievästi sanottuna houkuttelevia ;)

    Töitä ei ole ennen joulua paljoa enää jäljellä! Opettaja kävi tänään moikkaamassa paikan päällä ja kaikki meni hienosti. Nyt iltapäivästä ei pahemmin ole mitään ja huomennakin vain muutama tunti ohjausta ja seuraamista ja sitten kauan odotettu hetki...JOULULOMA alkaa!! :):) Lähdetään perjantaina kohti kuopiota mikan ja kisujen kanssa ja viikonloppuna vielä käymään helsingissä. Sitten takaisin kuopioon joulun laittoon ja viettoon :)

    Ihanaa joulunodotusta (varmaan sadannen kerran) ja nauti tästä ajasta töitten lomassa!

    VastaaPoista